Jestliže chcete sledovat naši práci online a vidět ještě více realizací, navštivte náš FB profil.

Domeček v Zákupech
prosinec 2023
3 fotografie
Domeček v Zákupech
Máme rádi klienty, které získáme tak, že nás vidí montovat u sousedů a sami nás osloví se zájmem o montáž u sebe doma. Podobně jsme se seznámili i s pánem ze Zákup. A za několik týdnů jsme už vybalovali nová okna před jeho domečkem. Následná instalace trvala tři dny a dnes si již pán užívá úspory za topení.
Krásně udržovaný dům v Přelouči
prosinec 2023
5 fotografií
Krásně udržovaný dům v Přelouči
Ozvali se nám manželé z Přelouče se zájmem o kompletní výměnu oken a dveří na jejich krásně udržovaném domě. Samotná montáž padla do jednoho z mála mrazivých týdnů v tomto roce, ale i tak montážní parta odvedla perfektní práci a majitelé vyjádřili velkou spokojenost.
Domeček v Benátkách nad Jizerou
listopad 2023
2 fotografie
Domeček v Benátkách nad Jizerou
Na této zakázce v Benátkách nad Jizerou naši montéři pracovali tak usilovně, že téměř zapomněli fotit. Musíte nám tedy spíše jen věřit, že jsme vyměnili většinu oken na domě, a to vše v dobrém čase a k velké spokojenosti paní majitelky.
Dům v Mikulášovicích
listopad 2023
6 fotografií
Dům v Mikulášovicích
Není to dlouho, co jsme se chlubili jednou z mnoha montáží v Mikulášovicích - a hned tu máme další! Majitelům tohoto domu jsme pomohli vyřídit dotaci a, jak je u nás dobrou praxí, následně i provedli kvalitní montáž moderních oken. Majitelé si pochvalovali, že jsme za ně vyřídili vše bez starostí.
Historická vila v Doksech
listopad 2023
5 fotografií
Historická vila v Doksech
Ozvali se nám majitelé z Doks ohledně možnosti namontovat 13 oken a jedny dveře do jejich výstavní historické vily. Zakázka zahrnovala i kompletní špaletovou zedničinu - jak již čtenáři našich příspěvků zde vědí, na toto jsou naše montážní party skutečnými experty. Montáž dopadla na výbornou a klienti nám vyjádřili velkou spokojenost.
Udržovaný dům v České Lípě
listopad 2023
6 fotografií
Udržovaný dům v České Lípě
Kompletní výměna třinácti oken na udržovaném domě v České Lípě nám trvala kvůli náročné zedničině na začištění špalet 6 dnů. Výsledek ale stojí za to a majitelé vyjadřují velkou spokojenost.
Rodinný dům v Doksech
listopad 2023
4 fotografie
Rodinný dům v Doksech
V Doksech na Českolipsku jsme jako doma, za posledních 18 měsíců jsme tam již realizovali více jak deset zakázek. Jedna z nich byla výměna oken a dveří pro majitele rodinného domu s krásně udržovanou zahradou a několika udržovanými akvárii s mořskými rybičkami. Musíme přiznat, že pohled na ně hypnotizoval jak naše techniky, tak i montéry - a kdo si našel čas, stavoval se u nich, aby se uklidnil od denních starostí:-). Co se týče oken, vzhledem k dotačním podmínkám jsme doporučili šestikomorový profil Decco EkoSun s šířkou rámu 81mm a samozřejmostí byla trojskla. Za tři dny byla vyměněna jak okna, tak i namontovány parapety a žaluzie a pan majitel se mohl zase oddávat svému nejoblíbenějšímu koníčku - rybičkám :-)
Menší dům v Neratovicích
listopad 2023
3 fotografie
Menší dům v Neratovicích
Nedávno jsme zde uváděli výměnu 26 oken a dveří na rozlehlé vile v České Lípě, ale zároveň jsme schopni vyhovět majitelům menších domů s výměnou i jen 2 či 4 oken. Takový byl případ i této zakázky v Neratovicích, kde proběhla za jeden den výměna čtyř oken a jejich následné zednické ošetření. Součástí dodávky byl i tzv. plný okenní program - tzn. v jeden den jsme zároveň nainstalovali s okny i parapety, připevnili žaluzie a nasadili protihmyzové sítě. Spokojený klient se tak již o nic nemusí starat a zároveň byl rád, že má po 1 dni vše za sebou.
Standardní rodinný dům v Labské Stráni
říjen 2023
4 fotografie
Standardní rodinný dům v Labské Stráni
Obec Labská Stráň se nachází až u samotných hranic s Německem hned vedle Hřenska - naše parta se tam ale nevydala na výlet, ale na výměnu 13 oken na standardním rodinném domě. Majitelé se rozhodli samozřejmě pro trojsklo a vnější dekor "Zlatý dub", který výrazně pozdvihl estetickou hodnotu jejich domu. Samotná montáž trvala 3 dny a po našem odjezdu se museli spokojení majitelé shánět již pouze po malíři.
Vícegenerační vila v České Lípě
říjen 2023
6 fotografií
Vícegenerační vila v České Lípě
Co se týče rodinných domů, patří výměna oken a dveří na této vícegenerační vile v České Lípě mezi naše největší zakázky z poslední doby. Práce trvaly skoro 10 dnů a za tu dobu stihla naše montážní parta vyměnit 23 oken a dvoje dveře. Samozřejmostí bylo také kompletní zednické začištění původních špalet a výměna všech parapetů. Majitelé to společně s námi "dali" a po skončení prací byli moc rádi, že se pro výmenu rozhodli a výrazně si tak zlepšili komfort bydlení - původní okna totiž již "přetahovaly" svojí životnost o několik dekád.
Majestátní dům v Hostouni
říjen 2023
3 fotografie
Majestátní dům v Hostouni
Montáž šesti větších oken ve středočeské Hostouni nám včetně zednického začištění trvala dva dny. Majitel byl s našimi službami navýsost spokojen a velice si pochvaloval venkovní barvu "Zlatý dub", která dům esteticky pozvedla.
Rodinný dům v Žalhosticích u Litoměřic
říjen 2023
4 fotografie
Rodinný dům v Žalhosticích u Litoměřic
Majitelé rodinného domu z Žalhostic u Litoměřic nás oslovili se žádostí o dodání a montáž třinácti nových oken. Ačkoliv požadovali jednoduchá okna s trojskly a v základní bílé barvě, nechtěli nechat nic náhodě ohledně kvality samotné montáže. O nás věděli, že dodáváme kompletní zakázku vč. kvalitního zednického dokončení. Do 4 týdnů od podpisu smlouvy byla okna namontována a majitelé domu vyjádřili s výsledkem naší práce velkou spokojenost. Rádi se sem zase brzy vrátíme.
Dům v České Skalici
říjen 2023
5 fotografií
Dům v České Skalici
Na Náchodsko jezdíme často, nyní nás oslovil investor z České Skalice se zakázkou na výměnu devíti oken a dvou dveří. Jeho požadavky zahrnovaly energeticky úsporný profil za rozumnou cenu a kvalitní montáž. To vše jsme mu splnili výrobou oken v profilu Decco EkoSun 82 vybaveném šesti komorami a trojskly. Vzhledu domu velice pomohla výměna původních bílých rámů za barvu "Ořech Terra". Samozřejmostí pak byla kvalitní montáž dle českých norem právě vč. pásek.
Rozlehlý rodinný dům v Bezdružicích
říjen 2023
6 fotografií
Rozlehlý rodinný dům v Bezdružicích
Další naše zakázka v Plzeňském kraji proběhla na rozlehlém rodinném domě v Bezdružicích. Majitelům jsme pomohli vyřídit dotaci NZÚ Light a následně naši montážníci vyměnili na celém domě dvacet oken v barvě "Ořechu" a s trojskly. Celkové práce trvaly čtyři dny a majitelé na konci vyjádřili velkou spokojenost s kvalitou práce a naším celkovým přístupem. Máme za to, že v jejich ulici nejsme naposled.
Rodinný dům v Mikulášovicích
říjen 2023
3 fotografie
Rodinný dům v Mikulášovicích
A zase ... ty Mikulášovice. Po krátké době jsme se vrátili do obce, kde jsme vyměnili suverénně nejvíce oken a dveří - dobrá pověst se tu prostě šíří sama. Nyní jsme milé majitelce rodinného domu vyměnili během dvou dnů osm oken v barvě "Zlatého dubu", včetně finálního zednického začištění. Přejeme významné úspory na vytápění a komfortnější bydlení.
Rodinný dům v Litoměřicích
říjen 2023
3 fotografie
Rodinný dům v Litoměřicích
V okolí Litoměřic se pohybujeme velice často, a nedávno jsme tak získali možnost provést kompletní výměnu deseti oken a dvou dveří na rodinném domě nedaleko historického centra. Samozřejmostí byl moderní profil s trojsklem a barva "Zlatý dub" jako vždy pomohla výrazně zvýšit estetiku celého domu. Práce trvaly tři dny a na závěr jsme zvládli i úklid.
Výstavní vila v Sezimově Ústí
říjen 2023
6 fotografií
Výstavní vila v Sezimově Ústí
Na Táborsku jsme letos měli méně zakázek, o to více nás potěšila realizace více než 20 oken na této výstavní rodinné vile v Sezimově Ústí, o kterou se majitelé příkladně starají. Osadili jsme samozřejmě kvalitní profily s trojskly a majitelé jdou do topné sezóny připraveni.
Rodinný dům v Kunvaldu
říjen 2023
4 fotografie
Rodinný dům v Kunvaldu
Návrat do stejné ulice v Kunvaldu, kde jsme již nedávno realizovali výměnu oken a dveří v rodinném domu. Tato zakázka byla prakticky identická, snad jen barva "Ořech" byla provedena v barvě "Zlatý dub". Samozřejmostí byla trojskla a všechny parametry montáže podle požadavků dotace NZÚ Light. Kvalita provedení upoutala ještě další sousedy a my se sem vrátili o několik týdnů později, ale o tom v některém z příštích postů.
Řadový dům v Provodíně
říjen 2023
4 fotografie
Řadový dům v Provodíně
Majitelům řadového domu v Provodíně jsme dodali dvanáct oken a jedny dveře v profilu Aluplast 4000 v málo používané barvě "dub speciál". Součástí montáže byla také instalace vnitřních dřevěných lišt v bílé barvě. Výsledek vypadá skvěle a celý dům "prokoukl".
Dům v Dobrovízi
září 2023
6 fotografií
Dům v Dobrovízi
"Slavná" dřevěná Eurookna byla po dvaceti letech na odpis, a tak jsme manželskému páru v Dobrovízi u Prahy hodili celý dům do plastovek s trojsklem - zcela dle požadavků dotace NZÚ Light.

Časté dotazy

Kde můžu vidět výsledky vaší práce?

Na výsledky našich montáží jsme hrdí a rádi je zveřejňujeme – ať už zde v sekci Reference nebo pravidelně na našem Facebooku (https://www.facebook.com/profile.php?id=100094042024997). Zároveň jak jsme již montovali ve většině českých okresů, jsme schopni vám poskytnout referenci přímo ve vašem okolí. Umíme domluvit přímo vaše setkání s vlastníky, kteří vám sami popovídají o zkušenosti s naší firmou.