Jestliže chcete sledovat naši práci online a vidět ještě více realizací, navštivte náš FB profil.

Moderní dům v České Lípě
březen 2024
6 fotografií
Moderní dům v České Lípě
Stále moderně vypadající rodinný dům v České Lípě potřeboval po dvaceti letech vyměnit původní okna za nová - majitelům jsme nabídli okna v profilu Decco EkoSun 82, tzn. šířka rámu 81mm s šesti komorami, trojsklem a v elegantní barvě "Ořech" a naše nabídka se jim líbila nejvíce. Výsledek montáže pak předčil očekávání všech zůčastněných, jak můžete posoudit z fotek. Přejeme majitelům s novými okny spoustu spokojených let.
Rodinný dům v Dubnici pod Ralskem
březen 2024
5 fotografií
Rodinný dům v Dubnici pod Ralskem
Tentokrát jsme vyslali montážní partu se specializací na truhlářské dokončovací práce do Dubnice pod Ralskem, aby zde provedla výměnu oken na rodinném domu. Po osazení třinácti oken včetně jedné balkónové sestavy připravili dřevěné lišty, natřeli je a bezchybně osadili kolem oken. Výsledek se povedl, což potvrdili i spokojení majitelé.
Rodinný dům v Novém Boru
březen 2024
4 fotografie
Rodinný dům v Novém Boru
V Novém Boru jsme jako doma a to samé platí o pohodové zakázce na kompletní výměnu třinácti oken a jedněch vstupních dveří na rodinném domu v místní vilové čtvrti. Majitelé si vybrali netradiční barvu "šedý pískovaný antracit", která hodně pomohla venkovnímu vzhledu domu. Vše bylo provedeno v moderním šestikomorovém profilu Decco EkoSun 82 (SIX) s trojskly.
Rodinný dům ve Starých Splavech
únor 2024
7 fotografií
Rodinný dům ve Starých Splavech
Naše montážní parta se ujala kompletní výměny čtrnácti oken a jedněch vstupních dveří na stylovém rodinném domu ve Starých Splavech na Liberecku. Montovali jsme vysokostandardní okna profilu Decco s šířkou rámu 82mm, s trojskly a ve výstavní barvě ořechu Amaretto. Součástí dodávky byly ještě také desky v imitaci dřeva. Už teď si majitel pochvaluje nárůst komfortu bydlení a co teprve, až přijdou chladnější dny.
Rodinný dům v Kunvaldu na Orlicku
únor 2024
5 fotografií
Rodinný dům v Kunvaldu na Orlicku
A další náš návrat do Kunvaldu na Orlicku - výměna osmi oken a dvou balkónových sestav, to vše v trojsklech a moderní barvě "Ořech", byla hotová za čtyři dny. Majitelé ocenili náš kompletní servis, a to vyřízení dotace až montáž včetně finální zedničiny. Věříme, že ani tentokrát jsme nebyli v Kunvaldu naposled.
Tradiční "šumperák" v České Lípě
únor 2024
3 fotografie
Tradiční "šumperák" v České Lípě
Vyhráli jsme výběrové řízení na výměnu oken na tradičním "šumperáku" v České Lípě. Klientovy požadavky na kvalitní 6-komorový profil min. šířky rámu 80mm splnil profil Decco Ekosun, samozřejmostí pak byla trojskla a jako barvu byl vybrán "pískovaný antracit". Kromě výborné ceny byla dalším důvodem, proč si nás klient vybral, také rychlost, s jakou jsme dovedli okna vyrobit a zároveň namontovat - od objednávky do konce montáže to bylo 24 dní - ano, 3,5 týdne! Není to pravidlem vždy, ale zde se sešly dobré podmínky ve výrobě i dostupnost montérů - a tím jsme nejen splnili slíbený termín 1 měsíce, ale ještě klienta překvapili zkrácením tohoto termínu. Ať okna slouží další desítky let!
Výrazný rodinný dům ve Šluknově
únor 2024
4 fotografie
Výrazný rodinný dům ve Šluknově
A další úspěšně provedená zakázka v Libereckém kraji, tentokrát jsme se podívali do Šluknova. Majitelé výrazného rodinného domu přímo v centru města si nás vybrali pro výměnu šesti oken - část jich byla dodána v barvě "zlatého dubu", část v bílé barvě na obou stranách. Samozřejmostí pak bylo trojsklo, které aktuálně doporučujeme již všem zákazníkům. Během dvou dnů bylo hotovo a navzdory nepříznivému počasí klienti ani nezaznamenali nějaký výrazný diskomfort spojený s montáží.
Dům ve Cvikově na Českolipsku
únor 2024
6 fotografií
Dům ve Cvikově na Českolipsku
Ve Cvikově jsme realizovali kompletní výměnu oken a dveří u několika domů po sobě. Majitelům jsme osadili kvalitní trojskla v profilu Aluplast 4000 - včetně balkónové sestavy, která díky kvalitnímu zaměření skvěle sedla do původního otvoru. Majitelé si hned pochvalují zvýšený komfort bydlení a jsou rádi za kompletní dodávku včetně zednického začištění.
Rodinný dům v Mikulášovicích
únor 2024
4 fotografie
Rodinný dům v Mikulášovicích
A máme tu další výměnu starých oken za nová na rodinném domě v Mikulášovicích. Výměnu patnácti oken v profilu Aluplast 4000 včetně trojskel zvládla naše parta i za chladných dnů bez jakéhokoliv problému. Všechno perfektně sedí a majitelé jsou spokojeni s kvalitně odvedenou prací.
Rodinný dům v Nymburku
únor 2024
6 fotografií
Rodinný dům v Nymburku
Jsme velice rádi, že se na nás obrátili majitelé rodinného domu v Nymburku se žádostí o vyřízení dotace NZÚ Light a následnou montáž oken. Naše montážní parta se zakázky ujala a za tři dny bylo hotovo. Majitelé jsou spokojeni a těší se na energetické úspory v topné sezóně.
Rodinný dům v Městci Králové
leden 2024
5 fotografií
Rodinný dům v Městci Králové
Děkujeme majiteli rodinného domu v Městci Králové za to, že si nás vybral pro pomoc s dotací NZÚ Light, tak i následnou výměnu původních oken a dveří za nová plastová. Součástí dodávky byly také kompletní parapety, žaluzie a sítě - vše jsme závěrečný den namontovali a předali k veliké spokojenosti.
Majestátní dům v Mikulášovicích
leden 2024
6 fotografií
Majestátní dům v Mikulášovicích
Příjemní majitelé z Mikulášovic dali na radu svých spokojených sousedů a obrátili se na nás s prosbou o pomoc s dotací NZÚ Light a následnou montáží oken a dveří. V oknech se hodně bouralo a musely se zvětšovat otvory, ale z nových větších oknen jsou majitelé nadšení.
Rodinný dům v Kamenickém Šenově
leden 2024
6 fotografií
Rodinný dům v Kamenickém Šenově
Majitelé rodinného domu v Kamenickém Šenově nás oslovili ohledně výměny jejich oken. Celkově jich bylo hodně přes dvacet a včetně finální zedničiny jsme na domě pracovali 6 dnů. Práce se povedly a majitelé vyjádřili velkou spokojenost.
Rodinný dům ve Lhotce u Mladé Boleslavi
leden 2024
3 fotografie
Rodinný dům ve Lhotce u Mladé Boleslavi
Paní majitelka rodinného domu ve Lhotce u Mladé Boleslavi si nás pozvala na výměnu několika posledních oken, která ještě byla původní. Za den bylo hotovo a okna už slouží.
Rodinná vila v Liberci
leden 2024
5 fotografií
Rodinná vila v Liberci
I během ledna jsme realizovali několik výměn. Navzdory méně příznivému počasí jsme vyměnili 13 oken na rodinné vile v Liberci. Zajímavé bylo, že jak jsme postupně nahrazovali stará okna novými v trojskle, majitelé hlásili okamžitý efekt v podobě vyšší teploty i při současném nižším stupni na topení. Takovou bezprostřední vazbu máme úplně nejradši.
Rodinný dům ve Vatěkově
leden 2024
2 fotografie
Rodinný dům ve Vatěkově
Ve středočeském Vatěkově jsme na rodinném domě vyměnili během 3 dnů osm oken a troje vstupní dveře. Vše v profilu Decco EkoSun 82mm s barvou "zlatý dub" a samozřejmostí bylo trojsklo, které doporučujeme všem klientům a je i podmínkou několika dotací. Spokojenost majitelů vyjadřuje také to, že naše služby doporučili ve svém širokém příbuzenstvu. Děkujeme moc a vaši důvěru nezklameme!
Hasičská stanice ve Starém Šachově
leden 2024
4 fotografie
Hasičská stanice ve Starém Šachově
Výhra zakázky pro městské a obecní úřady vždy potěší. V tomto případě jsme měnili okna a dveře na budově hasičské stanice ve Starém Šachově.
Dům na Praze 4
prosinec 2023
5 fotografií
Dům na Praze 4
Krásná zakázka na Praze 4 - při zaměřování jsme s klientem probrali veškerý náš sortiment, který jsme schopni dodat a namontovat, a klienta zaujala možnost montáže venkovních rolet. Takže kromě dvanácti oken a jedněch dveří v šestikomorovém profilu Decco EkoSun SIX šířky rámu 81mm s trojskly a parapetů jsme klientovi nainstalovali také pět venkovních rolet, které na domě vypadají skvěle - a především poskytují zákazníkovi mimořádný komfort při bydlení. Tím máme na mysli především možnost kompletního zatmění a další vrstvu zvukové i tepelné izolace. Celý dům tak nyní díky venkovní barvě "Zlatý dub" vypadá více než dobře - zákazník si společně s námi celou montáž i výsledek jen pochvaloval. Ať vše dobře slouží!
Dům ve Stěžerech u Hradce Králové
prosinec 2023
3 fotografie
Dům ve Stěžerech u Hradce Králové
Potřebujete namontovat jen dvě okna? Nebo tři? Ani takto malé zakázky pro nás nejsou problém (klienti si nám někdy stěžují, že je jiné firmy odmítly). Rádi jsme vyměnili tři okna majitelům domu ve Stěžerech - i přes vyšší náklady na dopravu z České Lípy jsme celkovou cenou porazili ostatní lokální firmy, které majitelé poptali.
Hezký dům v České Lípě
prosinec 2023
4 fotografie
Hezký dům v České Lípě
Hurááá - zase po čase nějaká atypická okna! Na jejich zaměření i následnou montáž se vždy těšíme. Tyhle na domu v České Lípě dopadly bezvadně, stejně jako všechny ostatní "nudné" obdélníky. Majitelé jsou ... nadšeni.

Časté dotazy

Kde můžu vidět výsledky vaší práce?

Na výsledky našich montáží jsme hrdí a rádi je zveřejňujeme – ať už zde v sekci Reference nebo pravidelně na našem Facebooku (https://www.facebook.com/profile.php?id=100094042024997). Zároveň jak jsme již montovali ve většině českých okresů, jsme schopni vám poskytnout referenci přímo ve vašem okolí. Umíme domluvit přímo vaše setkání s vlastníky, kteří vám sami popovídají o zkušenosti s naší firmou.